Yazitör

16 Ocak 2015 Cuma

2 Çocuklu Annelerin Avantajları

İş yerinde ciddi tehdit altında çalışan ve ölüm riski olan çalışanlar 3 yıl boyunca hiçbir kaza geçirmez ve ücretli izine ayrılmaz ise 3 yıl sonunda prim ile teşvik sağlanacak. Ayrıca maden ocağı skandallarının son zamanlarda artması ile birlikte en büyük düzenleme bu kurumlara geliyor. Eğer maden ocağında ölümlü iş kazası meydana gelirse 2 yıl boyunca ihalelerden men edilecek. Ayrıca çalışanların hayatlarını tehlike altında gördüğü durumlarda iş durdurma hakkı var ve izinsiz çalışma yaptıran işveren ya da vekiline de hapis cezası geliyor.

Yeni yasa kapsamında çalışanların hayati tehlikesine azaltmaya dair teşvik unsurları bulunduğu gibi ailelerin çocuk sahibi olmasına da teşvik ediliyor.

http://www.haberkredi.com/3-cocuklu-calisanin-maasi-ne-kadar-artacak/

1 yorum:

  1. 10.000 ile 200.000.000.00 USD arasındaki kredileri% 3 faiz oranı ile veriyoruz. Kredilerimiz iyi sigortalanıyor ve azami güvenlik önceliğimiz; İlgili kişiler bugün bize e-posta yoluyla stevendonaldloanfirm36@gmail.com veya WhatsApp +1 (256) 251-3614 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
    Lütfen 18 yaşın altındaysanız, tüm bilgilerinizi ülkenizin yüksek komisyonuyla birlikte doğru bir şekilde kontrol edildiğini yazdığınızdan emin olun, bu yüzden gerçekten sizin için uygun olduğunuzdan emin olun. SINIRLAR BİLGİLERİ 1) Tam isim: ......... 2) Ülke: ......... 3) Adres: ......... 4) Durum: .... ..... 5) Cinsiyet: ......... 6) Medeni durum: ......... 7) İş .......... 8) Telefon numarası: ......... 9) İş yerine şu anki pozisyon: 10) Aylık Gelir: ......... 11) Kredi Tutarı Gerektirir: ......... 12) Kredi Süresi : ......... 12) Kredi için başvurdunuz mu Önce .......... 13) Yaş ..........

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil