Yazitör

4 Ocak 2015 Pazar

Findeks Nedir? Kredi Notu Öğrenme işlemi Nasıl Yapılır?

Findeks kredi notu öğrenme işlemini kesinlikle yapmanız gerekir neden? Çünkü bir çok kişi acil kredi talebinde bulunuyor ama öncelikle bilmeleri gereken konu  kredi puanlarının kaç olduğudur.

Ticaretle uğraşıyorum. Bana bedelli askerlik için ve bazı işlerim için toplam 30.000 tl para lazım. bankaya gittim ama kredi notum düşük. Aylık 3.000 tl ödeme yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. İmkan olursa da görüşmeye gelebilirim. 

Findeks Kredi Notu Öğrenme

Acil kredi almak istiyorsanız çok ÖNEMLİ bir konudan bahsediyoruz dikkat edin! Öncelikle kredi başvurusu yapacaksınız ama neye göre yapacaksınız kredi notunuzu biliyor musunuz? Kredi notunuzu öğrenin >> kredi notu Kredi notu nedir? Kredi notu, bankalar üzerinden her türlü krediye başvuru yapabilmeniz için, Merkez Bankası tarafından, tüm banka işlemlerinizin toplamının ortalaması alınarak hesaplanıyor. 

Etiketler:  ·  

2 yorum:

  1. Dikkat !!! Dikkat !!!
    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Yoksa mali sorunları sıralamak için acil nakit ihtiyacı mı? Biz% 2 düşük faiz oranı ile% 100 garantili krediler sunuyoruz, çünkü artık ara.
    Bizi e-posta: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    YanıtlaSil
  2. 10.000 ile 200.000.000.00 USD arasındaki kredileri% 3 faiz oranı ile veriyoruz. Kredilerimiz iyi sigortalanıyor ve azami güvenlik önceliğimiz; İlgili kişiler bugün bize e-posta yoluyla stevendonaldloanfirm36@gmail.com veya WhatsApp +1 (256) 251-3614 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
    Lütfen 18 yaşın altındaysanız, tüm bilgilerinizi ülkenizin yüksek komisyonuyla birlikte doğru bir şekilde kontrol edildiğini yazdığınızdan emin olun, bu yüzden gerçekten sizin için uygun olduğunuzdan emin olun. SINIRLAR BİLGİLERİ 1) Tam isim: ......... 2) Ülke: ......... 3) Adres: ......... 4) Durum: .... ..... 5) Cinsiyet: ......... 6) Medeni durum: ......... 7) İş .......... 8) Telefon numarası: ......... 9) İş yerine şu anki pozisyon: 10) Aylık Gelir: ......... 11) Kredi Tutarı Gerektirir: ......... 12) Kredi Süresi : ......... 12) Kredi için başvurdunuz mu Önce .......... 13) Yaş ..........

    SAYGILARIMLA

    YanıtlaSil